A Csodacsapat (Les seigneurs) 2013


A-Csodacsapat-onlinePatrick Orbera ünnepelt futballs tár – volt.

A sikeres pályán töltött éveket a ke detekben még eredményes ed ői karrier követte, de napjainkra lecsús ott, alkohol- és drogfüggő ke elhetetlen lumpenné lett. Tarthatatlan életvitele, és egy élő tévé műsorban elkövetett tettlegessége követke tében kislányától is eltiltja a bíróság. A bírónő a jó útra térés reményében egy Bretagne partjainál található kis s igetre “s ámű i”, ahol egy kilátástalan sorsú kö össég kü d a tis tességtelen ingatlan befektetőkkel a halfeldolgo ó ü emük be árása ellen. Utolsó reményük a kon ervgyár futballcsapata, amely egy véletlen folytán még versenyben van a nem eti kupáért folyó kü delemben. Ha további három mérkő ésüket megnyerik, megmenthetik a s igetlakók egyetlen bevételi forrását, a halfeldolgo ót. A helyi halás okból álló hobbi csapat esélytelen a további kü delmekben, csak a csoda segíthet rajtuk.

Orbera, a saját és a s igetlakók nehé hely etét átére ve egy hirtelen ötlettől ve érelve els ánja magát: a utolsó nagy lehetőséget megragadva egykori pályatársait, játékosait öss everbuválja a nemes cél érdekében.

A “csodacsapat” tagjainak mindegyike már régen eltávolodott a futball világától. Mindenkinek különbö ő testi, lelki bajai vannak; a foci a , ami a legkevésbé érdekli őket. A egykori klass isok, akik egymással sem jönnek ki, egy ideálisnak kö el sem mondható környe etben, s ámos kacagtató kalandon keres tül csis olódnak csapattá a helyi halás okkal.



Rende ő: Olivier Dahan

S ereplők: José Garcia, Jean-Pierre Marielle, Franck Dubosc, Gad Elmaleh, Joey Starr

Műfaj: vígjáték, sport



A Csodacsapat (Les seigneurs) 2013 Film Letöltés és Online


Megosztás :
 
Copyright © 2012. Online Filmek - All Rights Reserved
Online filmnézés, neten, Film, filmek, onlinefilmnezes, ingyen, magyarul, premier, onlinefilm, onlinefilmek, filmnezes, filmekonline , filmletöltés , letöltés , letöltések ,letöltése