Indul a bakterház 1979


Nem lehet megmagyarázni, mitől lesz felejthetetlen, halhatatlan, generációkon keresztül megunhatatlan egy film, és még nehezebb megtalálni azokat a mozgatórugókat, amelyek a számtalan siker közül néhányat kultuszfilmmé léptetnek elő. Szinte lehetetlen körülírni a kultuszfilm fogalmát is, az azonban biztos, hogy ha valaki szembetalálkozik eggyel, akkor megismeri - ha másról nem, hát arról, hogy rajongói egész jeleneteket képesek szó szerint idézni a filmből!

Regös Bendegúzt anyja elszegődteti a lókupechez, de a fiú megszökik tőle. A bakterhez keveredik, ahol elvállalja a tehénpásztorkodást. A bakter és anyja, a Banya igen sanyargatja a fiút, aki elhatározza, hogy megleckézteti öket. Bendegúz barátja, Koncz bácsi jó tanácsokat ad neki arra, hogy hogyan lehet a bakter feleségének szellemével riogatni a háziakat. A fiú megfogadja a tanácsot s végül összedől a bakterház, ö pedig továbbáll.

LINKEK:














BitShare (letöltés): Part1, Part2

TurboBit (letöltés)

Rapidgator (letöltés): Part1, Part2


Megosztás :
 
Copyright © 2012. Online Filmek - All Rights Reserved
Online filmnézés, neten, Film, filmek, onlinefilmnezes, ingyen, magyarul, premier, onlinefilm, onlinefilmek, filmnezes, filmekonline , filmletöltés , letöltés , letöltések ,letöltése